Open

Autoruit schade

AUTORUITHERSTEL EN AUTOGLASHERSTEL IN SCHOORL

Carteam Autoservice van Langen

AUTORUITSCHADE?

Carteam Autoservice van Langen herstelt snel, deskundig en vertrouwd. U heeft een ster of scheurtje in uw voorruit? Dit leidt snel tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen. Voorkom erger en onderneem meteen actie. Zodra u een sterretje in uw autoruit ziet. Plak direct een beschermsticker aan de buitenzijde op de beschadiging en bel ons voor een afspraak.

Contact opnemen

VERZEKERDE REPARATIE

Sterren of scheurtjes zijn vaak gemakkelijk te repareren met onze hars-injectiemethode vrijwel onzichtbaar. Als u bent verzekerd voor ruitschade komt u in aanmerking voor een gratis autoruitreparatie. Vaak bent u met een uitgebreide WA-polis (WA-Extra, WA-Minicasco, WA-Plus of All Risk) verzekerd voor autoruitschade.

Contact opnemen

Carteam Autoservice van Langen
Carteam Autoservice van Langen

AUTORUIT VERVANGEN

Als de voorruit vervangen moet worden controleren wij vooraf het eigen risico en handelen vervolgens alles rechtstreeks af met de verzekeraar. Bij ons betaalt men het laagste eigen risico, dat volgens de polisvoorwaarden zelf vergoed dient te worden.

Contact opnemen

MAXIMAAL VOORDEEL, OOK BIJ ALLEEN WA VERZEKERING

Wanneer u slechts WA bent verzekerd met uw auto, komt u niet in aanmerking voor een gratis reparatie van uw autoruit. Dan verzorgt autobedrijf Carteam Autoservice van Langen op deskundige en snelle wijze de ruit tegen aantrekkelijke condities.

Dus ook als men niet voor ruitschade verzekerd is, gelden scherpe tarieven. Mocht u nu of in de toekomst ruitschade aan uw auto hebben, wij staat voor u klaar!

Contact opnemen

Carteam Autoservice van Langen
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice van Langen?

Bij Carteam Autoservice van Langen staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice van Langen is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN