Open

Autoschadeherstel

AUTOSCHADE? Carteam Autoservice van Langen!

Carteam Autoservice van Langen

AUTOSCHADE

Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje. Een moment even niet scherp of gewoon pech. Met als resultaat een deuk of kras op uw auto. Het overkomt bijna iedereen wel een keer. Carteam Autoservice van Langen is gespecialiseerd in alle soorten en vormen van autoschadeherstel. Autoschade? Kom naar Carteam schadeherstel Autoservice van Langen.

Contact opnemen

AUTO SCHADE HERSTEL

Vlot, veilig en vakkundig schadeherstel bij autobedrijf Carteam Autoservice van Langen. Wij beschikken over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Van heel klein tot bijna total-loss. Met zeer ervaren en opgeleide autoschadeherstellers en autospuiters zorgen wij dat uw auto er weer als nieuw uitziet.  Wij zorgen ervoor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

Contact opnemen

Carteam Autoservice van Langen
Carteam Autoservice van Langen

VERVANGEND VERVOER

Carteam Autoservice van Langen heeft altijd vervangend vervoer beschikbaar. Zo blijft u dus gewoon mobiel! Dat is kwaliteit. Carteam Autoservice van Langen staat voor vakkundig en vertrouwd. Dit houdt in dat er wordt gewerkt volgens precies omschreven procedures en werkprocessen en dat afspraken altijd worden vastgelegd. Dus nog meer zekerheid!

Contact opnemen

U BEPAALT WAAR DE AUTO HERSTELD WORDT

… en niet de verzekering. Een veel voorkomend misverstand. Maar u bepaalt waar de auto gerepareerd wordt. Heeft u schade? Bel dan 072-5092091 of, indien mogelijk, rij langs. Dan regelen wij direct de gehele afwikkeling met de verzekering. En bij autobedrijf Carteam Autoservice van Langen krijgt u vervangend vervoer.

Contact opnemen

Carteam Autoservice van Langen
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice van Langen?

Bij Carteam Autoservice van Langen staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice van Langen is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN