Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autoservice van Langen

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autoservice van Langen is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Schoorl en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autoservice van Langen

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autoservice van Langen in Schoorl vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autoservice van Langen! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Autoservice van Langen.

Meer informatie

Carteam Autoservice van Langen

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

peet peters
peet peters
uitgebreide beurt gehad voor mijn toyota landcruiser inclusief een nieuwe turbo, wat een prima monteurs echte specialisten, zij vonden diverse mankementen welke door de officiele toyota dealer niet waren opgemerkt ,sterker nog waren enkele zelfs veroorzaakt. Alles netjes en vakkundig afgehandeld ,extra werkzaamheden eerst besproken, goede prijs kwaliteit verhouding een dealer welke ik zeker aan zal raden voor uw geliefde autoonderhoud , speciaal 4x4 zijn ze voor mij ,de beste tot nu toe.
Helene Viveen
Helene Viveen
Deze garage houdt zich goed aan haar gemaakte afspraken. Communicatie over hoe en wat is prettig. Onverwachte defecten heb ik dan ook nog niet gehad. Kortom een prettig werkende garage met nog een menselijke maat van behandeling.
Danielle Deighton
Danielle Deighton
Werd tegen sluitingstijd ter plaatse nog direct geholpen met een defecte koplamp die ik zelf niet wist te vervangen. Super service!
Wilma Friesland
Wilma Friesland
Lieve monteurs Altijd klaar om te helpen Veel beter dan MEBO of dergelijke
H.W.W. Kratzenberg
H.W.W. Kratzenberg
Een autoservice van grote klasse. Een ieder is vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Alles gebeurdt in overleg en wat nodig is gebeurdt 100 %. Dank en zo door gaan.
Bekijk beoordelingen